Kåret til årets bedste våddragt for 4 år i træk!

Sailfish G-Range har fornylig vundet prisen for ” bedste våddragt” i Tyskland for 4. gang i træk.
Prisen er givet af over 29.000 læsere af det Tyske Triathlon Magasin, Triathlon. Men ikke nok med det gik 2. pladsen til Sailfish One og 3. pladsen til Attack.

Generelt

Vi er stolte over at kunne præsentere endnu et nyt mærke til vores sortiment – Sailfish våddragter og triathlon beklædning. Sailfish er et tysk mærke, der er kendt for høj kvalitet, flot design og hvor intet er overladt til tilfældighederne spil.

Kvalitet

Form og design er basen for ethvert produkt. Her går arrangementet for kvaliteten ned i mindste detalje og derfor følger formen også funktionaliteten. Man har spurgt de bedste af de bedste atleter fra en konkurrencepræget verden hvor intet kan overlades til tilfældigheder, til krav og erfaringer. Bragt det ind i research og udvikling og bygget et hvert produkt op efter det. Resultat: En fuldstændig ny svømmeoplevelse.

Historie

Sailfish blev lanceret i 2007 af Jan Sibbersen, tidligere tysk landsholdssvømmer og rekordsættende triathlon atlet. Sailfish er navnet på triathlon våddragter og konkurrencebeklædning i verdensklasse, kendt for deres høje grad af fleksibilitet, fremragende balance opdrift samt overlegne hydrodynamik. Deres motto er ” Sailfish, lavet for at gøre dig hurtigere” – “Vi behøver ikke stræbe efter at være det største navn i våddragter for triatleter, men vi er helt sikkert forpligtet til at være den bedste” siger adm. direktør Jan Sibbersen.

Målgruppe

Her er dragter tilelite atleten, men også til motionisten, som vi være hurtigere.

Produktlinjen omfatter mere end 100 produkter.

Sådan tager du bedst og lettest en Sailfish Våddragt på

Se og køb vores udvalg af Sailfish våddragter og svømmeudstyr her

sailfish

Vær den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi siger det bare mere energi - mere fart - mere komfort. Indbydelser til gratis events, rabatter på shoppen, nyheder, fri fragt, konkurrencer, udsalg...til dig uanset om du cykler, løber eller svømmer.

Læs om os

Alle priser inkl. moms medmindre andet er angivet