Skrevet den

Vi er stolte af at kunne præsentere…

The Sailfish SwimRunTeam – de Stricker/Empacher

SwimRun er en 10 år gammel sportsgren i rivende udvikling. Sporten blev opfundet i Sverige, nærmere bestemt i Stockholms skærgård og er en kombination af trailrun og open water svømning.

Deltagerne kører i hold a to personer og skal bevæge sig igennem landskabet fra A til B.

Alt udstyr der skal bruges undervejs har deltagerne på fra start. Det betyder, at deltagerne løber i deres våddragter og svømmer med løbesko. Håndplader, pullboys m.m. er tilladt.

Det mest kendte stævne er, Fra Ø til Ø ved Stockholm som er SwimRun sportens svar på Triatlon sportens Hawaii. Fra Ø til Ø er samlet 65 km trailrun og 10 km open water svømning og stævnet betegnes som verdensmesterskaberne.

I dag køres der SwimRun konkurrencer overalt i Europa.

I 2015 kom de første SwimRun stævner til Danmark og Jakob de Stricker og Martin Empacher har været med fra starten.

Jakob og Martin kommer oprindeligt fra triathlon, men har begge været elitesvømmere på juniorniveau. I 2014 deltog teamet i Borås Swimrun (Sverige) Roskilde sprint SwimRun og Xterra SwimRun Denmark (Randers/Gudenåen)

Teamets erklærede mål er at kvalificere sig til verdensmesterskaberne Fra Ø til Ø i Sverige i 2017 eller 2018.

Jakob og Martin er overbeviste om, at deres Sailfish våddragter vil hjælpe dem til at kunne indfri deres drømme og mål.

Skal du også prøve kræfter med SwimRun kan du her på shoppen finde både våddragter med korte og lange ben, håndplader, svømmebriller. Alt hvad du behøver for at komme igang.

Se mere på Facebook: The Sailfish SwimRunTeam

Vær den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi siger det bare mere energi - mere fart - mere komfort. Indbydelser til gratis events, rabatter på shoppen, nyheder, fri fragt, konkurrencer, udsalg...til dig uanset om du cykler, løber eller svømmer.

Læs om os

Alle priser inkl. moms medmindre andet er angivet