Vi følger forbrugerombudsmanden.dk

 

Bestilling

Du kan bestille varer fra shoppen på AC Sports på følgende måder:

 • via online bestilling i webshop
 • via e mail

Alle priser på websitet angives inklusive moms. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm. Det er ikke muligt at tilgå købskontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar at kontrakten pr. e mail, bedes du kontakte os pr. telefon 40200146 eller e mail camilla@acsports.dk
Aftaler på vores website kan indgås på dansk.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200,00 DKK, når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken AC Sports eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra AC Sports lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores webshop kan du betale med følgende betalingsmidler

 • Dankort
 • eDankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Maestro
 • JCB
 • American Express
 • Diners Club

Levering

AC Sports benytter GLS som fragtfirma for sine leverancer. Leveringstid 1-2 hverdage på lagervarer. Fri fragt ved køb på mere end 500 kr. Kan GLS ikke aflevere pakken på stedet, leveres den til nærmeste pakkeshop og derefter lades besked i postkassen eller pr. sms eller via e mail.

Fortrydelsesret og varighed

 • 14 dages fortrydelses ret på alle varer.
  Du har 14 dage til at meddele os hvis du fortryder købet og herefter 14 dage til at returnere varen.
  Dog kan man ikke udnytte sin fortrydelsesret ved blot at nægte at modtage eller afhente varen, når den kommer.
 • Du bærer selv risikoen for varen under tilbagesendelsen. Det betyder, at hvis varen forsvinder eller bliver beskadiget undervejs, tilbagebetales købesummen ikke, medmindre varen stadig har en salgsværdi. I sidstnævnte tilfælde vil du dog hæfte for forringelsen.

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en vare via vore webshop, har du ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os efter ovenstående regler.

Du kan returnere varen til os ved at:

 • sende den retur med posten eller fragtfirma til denne adresse:

AC Sports
Vejlsøvej 51, Bygning O
8600 Silkeborg

Når du fortryder købet, tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Returnering af varer der har været brugt
Du hæfter for en evt. værdiforringelse af varen

Du mister ikke din fortrydelsesret, selv om varen er blevet beskadiget eller forringet som følge af brug. Du skal dog imidlertid betale for en eventuel værdiforringelse af varen, hvis du har behandlet varen på en anden måde, end hvad der var nødvendig for at fastslå varens art og egenskaber.

Du ret til at  prøve og undersøge varen uden at hæfte for en værdiforringelse.

Du må prøve og undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Man kan sige, at du må undersøge varen på samme måde, som man har lov til i en fysisk forretning.

Fastsættelse af fradraget for værdiforringelse

Hvis kunden har håndteret varen på en måde, der ligger ud over, hvad man må i en forretning, og det har medført en forringelse af varens værdi, kan der foretages fradrag for værdiforringelsen.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er
dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
AC Sports
Vejlsøvej 51, Bygning O
8600 Silkeborg

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priser er kun gældende i Danmark, excl. Færøerne og Grønland.

AC Sports påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Vær den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi siger det bare mere energi - mere fart - mere komfort. Indbydelser til gratis events, rabatter på shoppen, nyheder, fri fragt, konkurrencer, udsalg...til dig uanset om du cykler, løber eller svømmer.

Læs om os

Alle priser inkl. moms medmindre andet er angivet